بارداری پوچ چه هنگامی رخ می‌دهد؟

بارداری پوچ
بارداری پوچ

بارداری پوچ هنگامی رخ می‌دهد که تخمک بارور در رحم کاشته می‌شود.اما به جنین تبدیل نمی‌شود.که به آن بارداری غیر جنینی هم می‌گویند.و دلیل اصلی آن شکست در اوایل بارداری یا سقط جنین است. و اغلب آنقدر زود اتفاق می‌افتد که شما حتی آن را احساس نمی‌کنید.

وقتی اسپرم تخمک را باردار می‌کند.رشد سلولی جنین آغاز می‌شود. بعد از ده روز که جنین به اندازه‌ی کافی رشد کرد و در رحم مادر شکل گرفت. جفت جنین هم برای تغذیه‌ی جنین و رشد بهتر ایجاد می‌شود، اگر این وضع تا هفته‌ی ششم بارداری ادامه پیدا کند، جنین در سونوگرافی به صورت موجودی چند میلی‌متری قابل مشاهده خواهد بود.

گاهی شرایطی به وجود می‌آید که جنین اصلا تا این حد رشد نمی‌کند. زیرا تعداد کروموزوم‌ها غیرطبیعی هستند (که در انسان عادی باید کروموزوم‌ها ۴۶ عدد باشد)؛ در این حالت مادر علائمی از بارداری را دارد و حتی تست بارداری مثبت خواهد بود ولی وقتی به سونوگرافی مراجعه کند، جنین دیده نمی‌شود و پزشک تشخیص حاملگی پوچ می‌دهد. البته این بارداری مدت زیادی طول نمی‌کشد و خودبه‌خود جنین سقط می‌شود ولی در صورتی که این اتفاق نیافتد ممکن است با صلاح‌دید پزشک نیاز به عمل جراحی باشد.

علائم

تست بارداری
تست بارداری

بارداری پوچ علائمی هم دارد ولی نمی‌توان با دیدن این علائم به‌طور قطعی تعیین کرد که بارداری پوچ هست یا نه. بلکه باید به پزشک مراجعه شود، از جمله‌ی این علائم می‌توان به چند نمونه اشاره کرد.دفع کیست‌های کوچک، رشد سریع‌تر از حد معمول رحم، خون‌ریزی شدید یا خون ریزی با رنگ غیرمعمول، گرفتگی عضلات و بسیاری دیگر از حالات بارداری طبیعی مثل حالت تهوع، درد پایین شکم، سینه‌های دردناک و…

در صورت مشاهده‌ی این‌گونه علائم باید با پزشک متخصص مشورت کنید تا شما را راهنمایی کند.

این مقاله را می‌توانید در اپلیکیشن لیوم بانو مطالعه فرمایید.